-->

Babil'in En Zengin Adamı İncelemesi


babilin en zengin adamı

Babil'in En Zengin Adamı -George S.Clason

Babil'in en zengin adamı incelemesi ile karşınızdayız.

Kaç yaşında olursanız olun   bu kitabı kesinlikle okuyun .Kitabın  size önerdiklerini hayat boyu  kullanacaksınız.. Yatırım  ve paranın kullanımı  ile ilgili en basit  giriş kitabı diyebiliriz. Bazı yerlerde kendini tekrar etse de  genel anlamda önerdiği  yöntemi her insanın  uygulaması gerektiğini  düşünüyorum.
Kapitalist düzende ne kadar kazanırsak kazanalım , gelirimiz ölçüsünde yaşamamız gerektiği empoze edildiği için   birikim yapıp , o birikimi yatırım yaparak ekonomik özgürlüğümüzü kazanmamız imkansız bir hal almakta .Sonuçta hayat boyu bir nevi köle gibi çalışarak , yani bir anlamda kendimizi  bir işin için  kiralayarak ömrümüz geçip gitmekte . Hayat boyu  kazandığımız kadar harcayarak hiç bir zaman  ulaşmak istediğimiz hayat standartlarına ulaşamayacağımızın çoğu insan farkında  değil .Bu yüzden kitapta   insanın gelirinin bir miktarını   kendisi için biriktirip    yatırım yapmasını öğüt ediyor . Mümkünse   daha gençken hatta çocukken okunması temel kitaplardan olarak düşünüyorum.
Ana fikri özümserseniz  çok basit  olarak kazancınızın 10 da 1 ini kendinize borç olarak bilip biriktirmenizi ve bu biriktirdiğiniz  parayı  yatırım yapmanızı ve  uzun vade de o para sizin için çalışması gerektiğini  anlatıyor. Mutlaka okuyun, okutturun.

Ekonomi ve yatırım-Borsa ile ilgili diğer incelemelerimiz için tıklayınız 

İnceleme ve kitap hakkında  değerli görüşlerinizi yorum olarak görmek isteriz . Sakın yorum yapmayı unutmayın. 
Sağlıcakla kalın 

               Babil'in en zengin adamı Sayfa Sayısı : 152
                 
Babil'in en zengin adamı  Libereji Puanı :  8/10
       



4 Tane Benzer Gönderi Alttadır

Yorum Gönder

Tüm Hakları Saklıdır © 2020-2021

Libereji | Kitap -Dizi - Film İncelemeleri