-->

INCOGNİTO İncelemesi


beynin gizli hayatı



 Incognito : Beynin Gizli Hayatı

İncognito incelemesi ile karşınızdayız .

Merhabalar ,  fizyoloji  hocamın önerisi sonucu  almıştım kitabı .Kitap tamamen bilimsel olmasına rağmen çok akıcı  bir yapısı var .Genellikle bilimsel olan bir kitap edebi olarak  zayıf kaldığını hep görmüşümdür fakat David Eagleman  sanki  roman yazar gibi yazmış :)
Beynimiz ile alakalı bu kadar bilimsel bu kadar  okunması kolay bir kitap yok galiba  o yüzden meraklı olanlara  öneriyorum  . içerisinde  çok sıra dışı bilgiler mevcut.
Barış Özcan'ın bir videosunda   bahsettiği  tramvay etik problemi gibi bir çok ilginç  konuları içermekte  okudukça gerçekten bilgilendiğinizi ve eğlendiğinizi hissediyorsunuz.
Beyin  tümörlerinin    ne gibi kişisel bozukluklara yol açtığını bilimsel olarak incelenmiş  ,çok ilginç konular içermekte İncognito
İncognito okuyunca  David Eaglemanın bir başka kitabını okuyayım dedim fakat  İncognito ile bazı noktaları bire bir kopyaydı .
 Nörobilimci David Eagleman'ın kaleme aldığı Incognito beynimiz hakkında çok güzel bilgileri verdiği bir kitap Kitap herkesin anlayacağı şekilde yazılmış ve çok öğretici . Merak ederseniz David Eagleman'ın YouTube da beyinle alakalı belgeselleri  mevcut

Diğer bilimsel kitap incelemelerimiz için tıklayınız .

İncognito Sayfa Sayısı : 294
İncognito Libereji Puanı :9/10

4 Tane Benzer Gönderi Alttadır

Yorum Gönder

Tüm Hakları Saklıdır © 2020-2021

Libereji | Kitap -Dizi - Film İncelemeleri