-->

EXXEN - Tosuncuk Belgesel İncelemesi

 

EXXEN TOSUNCUK AFİŞİ

 TOSUNCUK 

 Merhabalar ,  Exxen'de yayınlanan Tosuncuk Belgeselinin İncelemesi ile karşınızdayız. Uzun süredir Youtube üzerinden  kalteli  belgesellerini severek izlediğim 140journos kanalının birileri tarafından farkedileceğini  bekliyordum .  

Tosuncuk  30 dakikalık bir belgesel.  Ben sıkılmadan izledim .  Çiftlikbank   dolandırıcılığını enine boyuna işlemeye çalışmış. Belgesel   Çiftlikbank kurusucu Mehmet Aydın'ın  yakın bir arkaşının konuşmasıyla başlıyor  devamında  İsmail Saymaz  ÇiftlikBank dolandırıcılık sistemini , insanların nasıl kandırılıdığını ,  birçok ünlü  insanın reklamlarını yaptığını falan anlatıyor .  Son olarak da  bir çiftlikbank mağdurunun yaşadıklarını anlatmasıyla bitiyor.
 
Tosuncuk belgeselini beğensemde sanki biraz   konu yüzeyel kalmış . birkaç tane daha   çiftlikbank mağdurunun  yaşadıklarını dinlemek isterdim  .  İsmail Saymaz'ın anlattıkları bilgiler de  zaten herkes tarafından bilinen    bilgilerdi  . ÇiftlikBank hakkında daha detaylı bir belgesel çekilebilirdi, sanki biraz aceleye gelmiş gibi hissettirdi.

Exxen Hakkında

Acun'un Exxen platformu kurmasını  taktir ediyorum  içerikler her ne kadar boş olsa da  Amerikan Şirketi olan Netflix'e para gidecegine    Acun'un para kazanması ülkemiz açısından  kısmen daha iyi. Fakat Exxen'de içerikler ciddi anlamda  boş  .

Ben exxen'e para verip izlemem . Exxen de bulunan youtuberlardan da sadece 140journos. Kanalını takip ediyordum diğer Youtuberları hiç izlemedim ve inşallah da hiç izlemem .

Bizi Twitter'dan Takip Etmek için  Tıklayınız.




4 Tane Benzer Gönderi Alttadır

3 yorum

  1. Exxen'in bence devamı gelmeyecek ve yakın dönemde kapatacaklar gibi geliyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hocam Exxen benim için çok boş bir platform , sadece 140journos için bu belgeseli izledim. Aleyna tilki vb. Popüler olan tiplerin boş kitlelerine hitap eden platform olmuş. Ne yazık ki 🤑

      Sil
    2. Ayrıca ben boyle boş içeriklerle varlığını sürdüreceğini düşünüyorum. bizim ülkede Exxen de olan tiplerin ne yaparsa yapsın izleyecek kitlesi mevcut. bakalım önümüzdeki günler de neler olacak hep birlikte göreceğiz.

      Sil

Yorum Gönder

Yorum Formunun altında ''Beni bilgilendir.'' kutucuğunu işaretlerseniz yanıtlarımız size bildirilecektir.
Her türlü sorun ve bilgi amaçlı yaptığınız yoruma cevabımızın sizin e-mailinize gelmesini istiyorsanız “Mail ile Abone Ol” bölümünü aktif etmelisiniz.
En kısa sürede yorumunuza cevap verilecektir.

Tüm Hakları Saklıdır © 2020-2021

Libereji | Kitap -Dizi - Film İncelemeleri